perjantai 22. helmikuuta 2019

Meidät löytää nyt Instagramista


instagram, rakennusblogi, omakotitalonrakentaminen, Jukkatalo, Kokemuksia, sosiaalinen media, Unelmistatoteutukseen, seuraajat, seurannassa,


Iloisia uutisia! Toiveenne on kuultu ja meidät löytää nyt vihdoin ja viimein Instagramista. Ottakaapa seurantaan Unelmistatoteutukseen_blogi ja näette heti jatkossa uusimmat edistysaskeleet ja kuvat. Vaikka projekti onkin jo tässä vaiheessa niin tulen käymään instassa pikakelauksella läpi vaiheita rakennusprojektin alusta nykyhetkeen asti, joten hyppää mukaan ja tule muistelemaan näitä upeita ja ikimuistoisia hetkiä, joita olemme rakennusprojektimme varrella viettäneet. Niin paljon on tapahtunut 1,5 vuodessa, että mukava välillä palata ajassa taaksepäin ja muistella projektin varrella otettujen kuvien myötä läpikäytyjä vaiheita. Muistin kuvia selatessani edelleen sen tunteen, kuinka paljon meitä jännitti, kun elementit saapuivat tontille ja talo oli viimein ihan oikeasti pystyssä. Tai kuinka jännää oli ensimmäistä kertaa kävellä huoneesta toiseen, kun väliseinät oli pystytetty.


instagram, rakennusblogi, omakotitalonrakentaminen, Jukkatalo, Kokemuksia, sosiaalinen media, Unelmistatoteutukseen, seuraajat, seurannassa,
Aurinko paistaa jo nätisti ulkona ja kevät tekee selkeästi tuloaan. Kovasti odotamme, että lumet sulaisivat ja pääsisimme pihahommien kimppuun. Terassisuunnitelmat pitäisi lyödä pikkuhiljaa lukkoon ja tehdä päätöksiä pihasuunnitelmankin suhteen. Jännittää myös onko siirtonurmi selvinnyt talvesta hyvin ja jatkaako nurmi kasvuaan yhtä iloisesti kuin syksyllä. Sisällekin olen Mikon iloksi kehittänyt hieman uusia suunnitelmia, jotka vaatisivat hieman muutostöitä. Muun muassa hieman sähkötöitä, kittausta ja maalaamista… Tästä lisää myöhemmin, joten jääkäähän kuulolle!


Ottakaa siis halutessanne Unelmista toteutukseen seurantaan vaikka alla olevien linkkien kautta,niin pysytte jatkossakin kärryillä meidän projektista ja touhuistamme:
Ps. Ilmianna oma rakennusblogisi tai Instagram tilisi niin lisäilen blogisi mielelläni rakennusblogit listaan (sivun yläreunassa) tai otan tilisi seurantaan instassa. On ihana seurata miten muiden projektit etenevät, ja millaisia valintoja esimerkiksi sisustuksen suhteen tehdään.
3 kommenttia:

 1. Jes vihdoinkin 😊 Niin kiva päästä seuraamaan teitä instankin myötä! Hyvää kevättä teille!
  -Tuija

  VastaaPoista
 2. Hei, teidän blogia on ollut mukava seurata! :) Meillä on alkamassa syksyllä rakennusprojekti, oliko teillä minkäänlaisia haasteita kun aloitte rakentamaan talvea vasten? Kauan teillä kesti jukkatalon elementtien toimitus kun olitte tehneet sopimuksen heidän kanssaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet viihtynyt blogimme parissa :) Vähän pelotti silloin alkaa talvea vasten rakentamaan, mutta oltiin päätetty että ennen ei aloiteta kun molempien sekä minun että mieheni talot on myyty. Miehen talon myynti venähti ja rakentamisen aloitus osui loppuvuoteen. Haasteilta vältyttiin onneksi, koska loppuvuosi oli vähä sateinen ja luntakaan ei satanut kuin kerran ennen kuin talo oli pystyssä ja katto pään päällä. Kävi siis tuuri!

   Aikalailla 3kk kesti siitä kun ilmoitimme Jukkatalolle, että talo on myyty ja voimme laittaa nimet paperiin ja suunnitelmat toteen. Olimme suunnitelmat ja kaikki tehneet jo valmiiksi ja odottelimme ainostaan talon kaupaksi menoa. Muistaakseni elementtien saapumista olisi ollut mahdollista aikaistaakin, mutta emme kokeneet tarvetta. Jukkatalon puolelta viivästivät lopulta viikolla toimitusta, kun jokin urakka oli silloin vaiheessa ja työmiehet toisella työmaalla.

   Tsemppiä projektiin!

   Poista

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.