keskiviikko 16. elokuuta 2017

Nyt se alkaa, puita kaatuu

Tontti oltiin omistettu kolme päivää kun ensimmäisen kerran pääsimme sinne hommiin. Puun kaatoa oli luvassa, sillä tontilla kasvoi about 70-80 puuta, joista lopulta vain 3 oli tarkoitus jättää. Aamupäivän satoi, mutta iltapäiväksi onneksi ilma selkeni ja päästiin työntouhuun. Vanhempani tulivat myös urakassa auttamaan ja hienosti puita kaatui ja risut saatiin kasoihin. Äkkiä siinä ilta vierähti ja paljon saatiin aikaan. Yksi välipäivä ja taas jatkui, tällä kertaa miehen puolen sukua oli apuna. Nyt saatiin loputkin puut kumoon ja risut kasoihin, josta ne traktorin perässä kuskattiin pois tontilta. Tuli meinaan avaraa ja tilavamman näköistä! Alla kuvia ennen ja jälkeen. Kiitokset vielä apuna olleille tätäkin kautta!


Ylemmässä kuva ennen puuhommia ja alemmassa hommat jo hoidettuna2 kommenttia:

  1. Miten hyödynsitte nuo kaadetut puut? Mietin että olisiko hyvä laittaa hakkeeksi vai ihan jättää pitkäksi tavaraksi ja hoitaa sitten myöhemmin johonkin. Suunnilleen sama määrä meidänkin tontilta kaatuu rakennuksen tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikista kaadetuista puista tehtiin polttopuita, osa omaan käyttöön ja osa myytiin. Edelleen talo lämpeää talvisin oman tontin puilla :)

      Poista

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.