lauantai 9. syyskuuta 2017

Rakennuslupa saatu!

Tottahan ne siellä kaupungintalolla viime viikolla puhuivat kun rakennuslupaa koskevat paperit heille jätimme. Lupailivat että mahdollisesti jo seuraavalla viikolla olisi paperit käsitelty. 28.8 maanantaina tosiaan veimme paperit kaupungintalolle ja torstaina 7.9 odotteli postilaatikossa rakennuslupa hyväksyttynä, jes!


Aloituskokoukselle saatiin myös aika sovittua ja se pidetään kaupungintalolla 14.9 eli ensiviikon torstaina. Paikalle tulee vastaava työnjohtaja, rakennustarkastaja ja me. Samalla sovitaan talon kulmien merkitsemiselle ajankohta, niin kaivurikuskimme pääsee tontille hommiin ja saadaan pohjien kaivaminen aloitettua. Viikolla 42 pitäisi olla pohjat viimeistään kaivettuna talon osalta, joten noin 6vk aikaa, vielä ollaan siis hyvin aikataulussa.


kuva: google hakupalvelu


Kovasti on tullut viime aikoina nettiä selattua ja eri rakennusblogeja yms. luettua ideoita etsien. Pinterest on osoittautunut myös oikein toimivaksi ja sieltä onkin tullut useita kuvia tallennettua.
Nettiä selatessa bongasin myös Bauhaussissa parhaillaan meneillään olevat sensaatiopäivät ja tämän myötä paljon alennuksia. Mainoslehtisestä tuli bongattua tarjouksessa olevat väliovet karmeineen ja sen verran hyvä tarjous oli, että laitoimme väliovet tilaukseen. Nyt on sekin asia hoidettu ja saimme oville vielä ilmaisen kuljetuksenkin kotiin, joten vältyttiin yhdeltä Tampereen reissulta. Saattoi tulla tosin halvemmaksi tällä tavalla, sillä veikkaanpa että kaikenlaisia heräteostoksia olisi muuten kertynyt myös ostoskoriin jos itse olisimme paikanpäälle lähteneet.


Tontille tuli hommattua valmiiksi trukkilavoja, joiden päälle Jukkatalo sitten toimittaa tulevia materiaaleja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.