torstai 28. kesäkuuta 2018

Voita liput Porin asuntomessuille!




Minulla on ilo kertoa teille lukijoille, että 14.6 pidettiin rakennuksellamme käyttöönotto- / muuttotarkastus hyväksytysti, ilman moitteita mistään ja saimme luvan muuttaa! Aivan heti luvan saatuamme emme kuitenkaan alkaneet vielä kantamaan tavaroita sisään, vaan hoidimme ensin listoitukset ja kaikki muut pienet toistaiseksi tekemättä jääneet asiat kuntoon. Eikö sitä sanota, että mikäli muutama lista jää ennen muuttoa asentamatta, niin ei ne ole paikoillaan vielä vuodenkaan päästä... No, tätä pelkoa meillä ei enää ole ja kaikki on nimittäin valmista! Ensimmäinen yö uudessa kodissa on takanapäin ja fiilis on kerrassaan mahtava!


Olen nauttinut mielettömästi koko rakennusajasta, vaikka välillä on väsyttänyt ja kaikki vapaa-aika on kulunut rakennuksella. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin kaikki ne ilon ja onnen hetket, kun tuleva kotimme on valmistunut vaihe vaiheelta. Tontin osto, elementtitoimitus, väliseinät ja huoneiden hahmottaminen. Kaikki niin jännittäviä, mutta mahtavia hetkiä. Meidän toiveiden mukaan suunniteltu ja juuri meidän tarpeitamme vastaava koti on nyt valmistunut. Usein on tehty hommia yötä myöden ja välillä jopa itketty, mikäli kaikki ei ole heti sujunut halutulla tavalla. Kaikki on ollut kuitenkin sen arvoista. Tämä fiilis, mitä tunnen nyt, kun istun uuden kotimme sohvalla ja katselen ympärilleni, on kerrassaan mahtava. Reilu 10 kk sitten tehtiin kaupat tontista, ja nyt talo on sisältä valmis. Voin sanoa todellakin olevani onnellinen. Enkä suinkaan ole tämän uuden kodin ainoa onnellinen asukas, sillä Mikon jatkuvasta hymystä päätellen taitaa hänkin olla vähintään yhtä onnellinen, kuin minäkin. Ei puhuta onnenkyynelistä, ettei meiltä mene koko uskottavuus ;)


Iso kiitos unelmamme toteuttamisesta kuuluu tietenkin Jukkatalolle ja kaikille meitä matkan varrella auttaneille! Emme voisi olla tyytyväisempiä, että kaikki on sujunut niin hienosti!


Odotan innolla sitä, että pääsemme arvioimaan, kuinka hyvin kaikki tekemämme ratkaisut toimivat meidän arjessamme. Olisiko jotain pitänyt tehdä toisin, vai olemmeko tehneet hyviä ratkaisuja. Aika näyttää! Rakentaminen (tai blogi) ei suinkaan lopu tähän, vaikka talo on sisäpuolelta valmis. Terassit odottavat rakentamista, samoin kaikki pihatyöt on vielä tekemättä. Talo ja autotalli pitäisi maalata, kunhan lopullinen värisävy saadaan lyötyä lukkoon. Huonekalut etsivät paikkojaan ja tämän tekstin kirjoittaja pääsee viimein sisustamaan ihan konkreettisesti, eikä vain mielessään! Kaikki muuttolaatikotkin pitäisi purkaa, joten hommaa siis riittää.


Kotimme valmistumisen kunniaksi minulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken Jukkatalon lahjoittamat 2 x 2 hengen lippupaketit Porin asuntomessuille, jotka järjestetään 6.7-5.8.2018. Eli ihan pian! Arvontaan osallistut kertomalla tämän blogipostauksen kommenttiosioon, mikä messuilla kiinnostaisi eniten. Liput toimitetaan sähköpostitse, joten muistathan laittaa myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta-aikaa on 4.7 klo 20 saakka, jonka jälkeen julkaisen voittajat blogissa ja he tulevat saamaan liput sähköpostiinsa pikimmiten.


Onnea arvontaan!
 


Jukkatalolla on asuntomessuilla esitteillä kaksi kotia; 
Jukkatalon Voima kohde nro 8 ja Taimi kohde nro 9. 

Käykäähän ihmeessä tutustumassa! 



Jukkatalon Voima, kohde 8
Kuva: Jukkatalo


Jukkatalon Taimi, kohde 9
Kuva: Jukkatalo





92 kommenttia:

  1. Onnea muuttoluvasta! :)

    Osallistuisin mielellään lippujen arvontaan. Meillä on talo samassa vaiheessa kuin teilläkin ja asuntomessuilla kiinnostaa eniten erilaisten pihojen ja terassien näkeminen. Luin jo ennakkoon, että siellä on paljon isoja terasseja, joita meilläkin on. Olisi kiva nähdä kuinka ne on toteutettu ja sisustettu.

    Sähköpostini on: minkaha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Odotan vinkkejä pohjaratkaisuun ja materiaalivalintoihin.:) emilia_ho(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea uuteen kotiin! :) Suunnitelmissa olisi päästä serkkuni kanssa asuntomessuille, jotta serkkuni saisi aloitteilla olevaan taloprojektiinsa hyviä vinkkejä. Eniten itseä kuitenkin kiinnostaa asuntojen saunaratkaisut.

    S-postini on: johanna.lehto90@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Asuntomessuilta haettaisiin ideoita ja inspiraatiota oman pihan laittamiseen ja vessaremontteihin. Myös alueella oleva Pilke-päiväkoti kiinnostaa, sillä lapsemme on ketjun toisessa päiväkodissa.

    Jii.Lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Mielelläni asuntomessuille menis

    VastaaPoista
  6. Onnea uuteen kotiin! Koska teille pääsee kurkkimaan? :)

    Pakko osallistua arvontaan, jotta Hannun on pakko lähteä sinne mukaan katselemaan. :D Itse varmaan innostun siellä pihoista ja terasseista.

    maripellikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Yleisesti minusta on ollut kiva köydä asuntomessuilla ja nähdä uusimmat keksinnöt talonrakennukseen liittyen.
    vitaevay@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Onnea uuteen kotiin! Tuo fiilis on upea!

    Asuntomessuilla kiinnostaa eniten pohjaratkaisut ja helppohoitoiset pihat :)

    kaarnastakoti@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Onnea uuteen kotiin, upean näköistä ��

    Asuntomessuilta haen inspiraatiota ja vinkkejä kotimme pintaremppaan.

    lena.saarinen@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Pienet talot sekä sisustukset kiinnostavat
    Riitta.m.lehtonen@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Persoonallisia ratkaisuja odotan näkeväni!

    anne.isola@suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Vanhasta uusi asunto ja sen toteutus

    heino.marko@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Onnea uuteen kotiin ❤ Kaunis koti teillä 🏠
    Asuntomessuilla kiinnostaa sisustaminen sekä ideat tulevaan wc-, sauna- ja kylppäriremonttiin.

    VastaaPoista
  14. sisustus!:)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Eniten kiinnostaisi erilaiset sisustusratkaisut

    paivi.vainio(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Oma talo siinä vaiheessa et omis kiva päästä katselemaan kaiken muun ohella erillaisia terassi ratkaisuja

    sitrusperhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Sisustus kiinnostaa eniten
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Meilläkin on tällä hetkellä taloprojekti meneillään, niin olisi kiva päästä hakemaan messuille vähän inspistä ja mahdollisesti selkeyttää omia ajatuksia tulevien materiaalivalintojen suhteen 😍

    laura.puttonen1@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arpaonni suosi ja voitto osui kohdallesi, onnittelut!
      Messuliput toimitetaan sinulle sähköpostiin.

      Poista
  19. Ideoita etsimään! markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Verhot (screen) ja pihat kiinnostavat eniten, paljuja kadehdin. Meillä on oma projekti loppusuoralla, joten messut luonnollisesti kiinnostavat kovasti.

    VastaaPoista
  21. Vinkkejä tapetti ja värimaailmaan sekä pihakokonaisuudet

    VastaaPoista
  22. heippa ja onnea!😊 osallistun enemmän kuin mielelläni arvontaan, tuuli.makinen(at)hotmail.com.
    suunnitelmissa muutto toiselle paikkakunnalle alkaa olemaan ajankohtainen,haaveissa rakennuttaa oma mieleisemme talo tulevaisuudessa ja aikomuksena lähteä ystäväni kanssa (jolla meneillään taloprojekti nyt) katsomaan asuntomessuille vinkkejä liittyen sisustukseen, helppohoitoiseen pihaan ja etenkin kiinnostavat pohjaratkaisut jotka tekevät tiloista asunnossa toimivia. "talon ulkomuoto" ja käytetyt materiaalit kiinnostaa myös😊

    VastaaPoista
  23. Onnea uuteen kotiin.
    Asuntomessuilla kiinnostaa sisustus ja puutarhat koska nämä omassa uudessa kodissa pian työn alla.

    VastaaPoista
  24. Onnea uuteen kotiin! Itseäni kiinnostaisi messuilla erilaiset ratkaisut kodinhoitohuoneissa ja keittiöissä. Omat suunnitelmat näiden osalta juurikin menossa ja aiheuttavat kyllä kovasti päänvaivaa 🤣

    VastaaPoista
  25. Pintamateriaalit, kalusteet ja sisustus :)
    krista.kesti@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Onnea uuteen kotiin! Haen messuilta sisustusvinkkejä ja ideoita kylppäriremonttiin.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  27. Onnea uudesta upeasta kodista! Itse valmistuin keväällä sisustussuunnittelijaksi ja haluaisin kovasti päästä asuntomessuilemaan monen monen vuoden jälkeen! Eniten kiehtoo sisustusvinkit ja uudet tuulet <3 Omassa kodissa on monta remppakohdetta, jotka kaipaisivat vinkkejä ja buustia tekemiseen!

    renita.bogel@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Rakennusprojekti suunnitteilla, joten pohjaratkaisut ja materiaalivalinnat ovat päällimmäisenä mielessä messuille suunnatessa! :)

    krista.nissila@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Meillä oma taloprojekti meneillään niin ois kiva saada lisää ideoita ja nähdä muiden ratkaisuja😍
    johanna_volotin@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Betonilattioita olisi tarkoitus ihastella messuilla ja toki muutkin uudet rakennusratkaisut kiinnostaa. mikko___86@hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Viiden tonnin talo ja saunat. Voiton osuessa laitan s-postin.

    VastaaPoista
  32. Asuntomessuille olisi tarkoitus tulla, eniten kiinnostaa pihat ja sisustustusideat (puolison kommentti).

    Sähköposti on jouni.maatta@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  33. Onnea uuteen kotiin! Ihanalta näyttää!

    Mielläni osallistun myös arvontaan. Meillä on omakin taloprojekti menossa, joten paljon hakisin ideoita niin pihalle kuin sisällekin. Sposti tässä:
    tulehyvatalo@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Onnea uuteen kotiin! Odotan messuilta hyviä pohjaratkaisuja ja vinkkejä materiaalivalintoihin. t. Lotta (rinteessa(a)Gmail.com)

    VastaaPoista
  35. Saunaratkaisut kiinnostavat aina ja joka paikassa, niin noilla messuillakin.

    VastaaPoista
  36. Saunaratkaisut kiinnostavat aina ja kaikkialla, erityisesti tällaisilla messuilla.

    VastaaPoista
  37. Meillä on vasta lupakuvat piirrossa joten sikäli olemme vasta kaiken uuden ja jännittävän alkutaipaleella. Ideoita varmasti messuilta saataisiin ja ehkäpä siellä taas muistaa miksi tähän rankkaan projektiin on lähdetty alunperin. Se ajatus on aika helppo hukata välillä kun tulee vastoinkäymisiä. anne.pietikainen@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Onnea uuteen ihanaan kotiin! Nauttikaa tunnelmasta pitkään!

    Itsellä keittiöremonttia edessä ja kovasti ideoita tarvitaan asuntomessuilta! Samoin terasseilla ja pihoilla tulisin viihtymään pitkään ideoita fiilistellen.
    riitta.pitkanen1@outlook.com

    VastaaPoista
  39. Erilaiset sisustusratkaisut kiinnostaa :)

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Ihastelisin varmaan eniten sisustusta, taloa ei ole vielä varaa hommata :D
    anniina.lang96@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Hei, onnea uuteen kotiin!
    Messuilla kiinnostaisi pihat sekä talojen sisustukset.

    VastaaPoista
  42. Hei, onnea uuteen kotiin!
    Messuilla kiinnostaisi pihat sekä talojen sisustukset.
    soili.koti@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kuinka säilytät yksityisyyden tiiviisti rakennetulla alueella? Kyinka näkymät joelle onnistuneet? Rakentamisen laatu.
    savenvalaja@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Olisi kiva lähteä keräileen uusia ideoita kodin piristämiseen :)
    Miljamilli@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Minua kiinnostaa messuilla yksikerroksiset talot ja niiden tilaratkaisut

    VastaaPoista
  46. Kiinnostaa nähdä erilaisia sisustusratkaisuja, joskus toivon mukaan sais itelleen suunnitella kodin alusta alkaen. jenniranta@outlook.com

    VastaaPoista
  47. Onnea Suski ja mies ��♡
    Osallistuttaisiin Mapsun kanssa lippujen arvontaan koska ei olla koskaan käyty ja oman talon rakennus kiinnostaa tai sitten entisen remontointi ja yläkerran rakennus on ajankohtaista.

    VastaaPoista
  48. pihat kiinnostaa itsellä ajankohtainen aihe ja mukaan ottaisin äitini joka ei ole koskaan messuilla ollut. satu.leena71@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Onnea uuteen kotiin 😊 Sisustus kiinnostaa. linda.klankki@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Onneksi olkoon���� pihat ja terassit kiinnostavat. Elisa.vallinen@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Vinkkejä remonttiin
    asari69@hotmail.fi

    VastaaPoista
  52. Onnea uuteen kotiin! Arvontaan mukaan tottakai! Hakisin asuntomessuilta vinkkejä tulevan kodin rakentamiseen. Päätöksien teko alkaa olla ajankohtaista, sillä oma talo saatiin myytyä viime viikolla ja nyt voidaan viimein edetä kohti rakentamista.

    -Kaisa
    kaisu200@suomi24.fi

    VastaaPoista
  53. onnea uuteen kotiin ☺️

    Arvonnassa mukana! Haluaisin saada ideoita sisustamiseen ja säilytysratkaisuihin.

    neea.akerfelt@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Onnea uuteen kotiin! =)

    Mukana arvonnassa tietenkin. Asuntomessuilla minua kiinnostaa tänä vuonna piharatkaisut, terassit ja niiden somistaminen, kaikenlaiset uudet, oivaltavat ja arkea helpottavat sisutusjutut. Asuntomessut ovat yleensäkin visuaalista karkkia eli kaikkea kaunista katseltavana. =)

    hirveetamenoa@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Messuilla kiinnostaa olohuoneet ja valaisimet

    Terv. eliisa.kahtava@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Mahtava juttu! Onnea uuteen kotiin! <3

    Oma projekti on siinä vaiheessa, että tänä vuonna messuilta haetaan vinkkejä pihoihin, terasseihin sekä sisustukseen. Eipä haittaa jos sattuisi olemaan joku hyvä messutarjous ulkoporealtaastakin ;)

    T.Anni-Maaria / Puinen passiivikoti
    puinenpassiivikoti@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Ihanalta näyttää teidän uusi koti :) Olisipa kivaa päästä messuilemaan.

    erika.heikela@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Aloitamme rakentamaan omakotitaloa syksyllä, mutta talon sisäpuolen tyylisuunta ja piharatkaisut ovat ihan hakusessa. Olisi todella kiva päästä messuille taloja katsomaan. Meille tämä voisi olla myös perheen yhteinen kesälomareissu,koska sellaista ei olla suunniteltu tälle kesälle. Rakennettavan talon suunnittelu, edellisen talon myynti ja muutto väliaikaisasuntoon ovat vieneet kaiken ajan.

    ninaauvinenposti@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Onnea uuteen kotiin ja kiitos hyvästä blogista. :) sisustus ja pihat kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  60. Onnea uuteen kotiin ja kiitos hyvästä blogista. :) sisustus ja pihat kiinnostaa :) jennaemilia89@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Messuilta haen erityisesti sisustusideoita sekä pihalle uusia tuulia!

    VastaaPoista
  62. Messuilla kiinnostaa eniten kylpyhuoneet, koska ne ovat seuraavan remontin kohde.
    siirun@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Messuilla kiinnostaa eniten rakennus ja sisustusratkaisut ja ideat omaan rakennusprojektiin :) milzu0@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Oikeastaan kaikki ideat ja vinkit, mitä voi vaan ammentaa messuilta. Tontti hankittu ja rakennusprojekti alkaa jossain vaiheessa :)
    iinaruohonen(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Sisustusideoita kaipaisin

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  66. Onpa kaunis keittiö!
    Itseä kiinnosta erityisesti kohtuullisen pienet kodit, luovat säilytysratkaisut ja kodinhoitohuoneet. Olisi ihanaa saada niihin uusia vinkkejä ja ideoita!

    S-posti: tikkasenpauliina@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvät vinkit ja ideat. Kohta olis tarkoitus alkaa..
    taija.aronen@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Tulisimme tutustumaan Jukka-talo-malleihin ☺️ Veera.farin@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Itse kaipaan ideoita talojen suunnitteluun. Oma talo myös suunnitelmissa, niin olisihan se mukava saada vinkkejä toimivista asioista talossa. Myös ne omassta mielestä epäkäytännölliset asiat ovat opettaivaisia kun itselleen suunnittelee taloa.

    kotiunelmista@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Toivon, että messuilla näkyisi oikeasti erilaisia sisustusratkaisuja, eikä kaikki samalla trendikkään tylsällä kaavalla :)

    VastaaPoista
  71. Liput kelpais kyllä, eniten messuilla kiinnostaa pihat :)
    riikka (a) wippies.com

    VastaaPoista
  72. Haluaisin tutustua mahdollisimman moneen kohteeseen.

    VastaaPoista
  73. Onnea uuteen kotiin!

    Saunat kiinnostaa, kuten myös automaatioon liitettävät verhot.

    mikko.jantti@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Asuntomessuilla kiinnostaa erilaisten asumisratkaisujen näkeminen oman talon hankinta-prosessin helpottamiseksi.

    VastaaPoista
  75. Pihasuunnittelu kiinnostaa ja talojen äly-ominaisuudet. Myös kodinhoitohuoneet ja eteisten ratkaisut. sähköposti > anni.alju@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Erilaiset pintamateriaalit, sisustukset, kylppärit ja keittiöt kiinnostaa. Myös tehokkaasti käytetyt neliöt ja oikeastaan kaikki muukin asumiseen liittyvä. :D
    m.lehtiniemi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  77. Sisustusratkaisut olohuoneseen kiinnostaa. Projekti alkamassa. elina.juurinen@outlook.com

    VastaaPoista
  78. Kaikki pintamateriaalit kiinnostavat, koska oma rakennusprojekti alkaa olla siinä vaiheessa, että niitä täytyy valita.

    Onnea uuteen kotiin.


    kulmalassa@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Sisustus kiinnostaa. mirtsijurmu@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Oma taloprojekti haaveena, joten ihan yleisesti ottaen kiinnostaa nähdä talot kauttaaltaan. jarno.luostarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  81. Tänä vuonna kiinnostavat erityisesti pihat ja valaistus. paivitetty@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Kuukauden päästä pääsemme muuttamaan uuteen kotiin. Messuilta kaipaisi vinkkejä keittiöön ja lattiamateriaaliin. Matti.kaappola@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arpaonni suosi ja voitto osui kohdallesi, onnittelut!
      Messuliput toimitetaan sinulle sähköpostiin.

      Poista
  83. Pohjaratkaisut kiinnostavat.
    sofia.saha@outlook.com

    VastaaPoista
  84. Sisustus ja pihat

    VastaaPoista
  85. Sisustus ja pihat

    VastaaPoista
  86. Sisustus ja pihat.
    liisa.heinaaho@outlook.com

    VastaaPoista
  87. Asuntomessuilla kiinnostaa pohjaratkaisut ja erityisesti keittiöt.
    sannalang73@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Asuntomessuilla kiinnostaa pohjaratkaisut ja erityisesti keittiöt.
    sannalang73@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Kylpyhuoneet ja saunat kiinnostaa eniten :)
    lumikki1@luukku.com

    VastaaPoista
  90. Ideoita ja inspiraatiota uuteen kotiin. Lisäksi olisi ihanaa vain ihastella kauniita koteja ja fiilistellä asuntomessujen tunnelmaa!
    mtiina@netti.fi

    VastaaPoista

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.