keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Unelmista toteutukseen sai oman facebook sivun



facebooksivu blogille, facebooksivu, facebook, unelmista toteutukseen, unelmistatoteutukseen, rakennusblogi, rakennusblogeja




Ilmoitusluontoista asiaa…. Toiveitanne on kuultu ja unelmista toteutukseen blogilla on nyt omat facebook sivut, joita voit liittyä seuraamaan niin pysyt ajan tasalla ja näet uusimmat päivitykset helposti. Ensin oli kyllä tarkoitus kirjoitella rakentamisprojektista ainoastaan itselle muistiin, jotta voimme sitten jälkeenpäin lueskella ja muistella miten projekti toteutui. Julkiseksihan tämä homma kuitenkin lopulta meni. Huomasin kuinka paljon itselle oli hyötyä lueskella muiden rakentajien blogeja ja bongailla niistä vinkkejä ja ideoita! Mainittakoon esimerkkinä kotiimme tuleva liesituuletin, jonka bongasin selatessani muiden rakennusblogeja ja tuskin olisin muuten tähän tuulettimeen törmännyt, tai ainakaan kiinnittänyt niin kovasti huomiota. Onhan sitä myös mukava seurailla missä vaiheessa muut samoihin aikoihin rakentamaan alkaneet menevät ja kuinka heillä työt tontilla edistyy.

Blogi on ollut oiva tapa jakaa samalla ystäville ja tutuille kuulumisia miten projekti etenee ja missä vaiheessa ollaan menossa. Ei tarvitse erikseen selittää jokaiselle samoja asioita vuoron perään. Toki rakentaminen on silti tällä hetkellä yleisin puheenaihe kaveripiirissämme. Toivon, että blogin lukijat niin tutut kuin tuntemattomat saavat blogin myötä intoa lähteä itsekin rakentamaan, vinkkejä ja ideoita, tai ainakin mukavia lukuhetkiä rakennusprojektimme parissa. Kommenttejanne on ollut myös erittäin mukava lukea, joten kommentoikaa ihmeessä ja kertokaa mielipiteenne.


Blogin facebook sivulle pääset tästä, tervetuloa tykkäämään ja seuraamaan! Linkin facebook sivulle löydät myös blogini sivupalkista. Vanhat blogipäivityksien linkit on kopioitu facebook sivulle ja tulen jakamaan uusista blogikirjoituksista linkin aina jatkossa facebook sivulle, kun blogiin tulee uusi päivitys. Facebookissa on tarkoitus jakaa muutakin pientä sisältöä, josta en erikseen kokonaista omaa aihetta blogiin ala kirjoittelemaan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa!


Mukavia lukuhetkiä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.