lauantai 12. toukokuuta 2018

Rakentajan syntymäpäivä, mikä ihana tekosyy hankinnoille!




Syntymäpäivä, mikä ihana tekosyy hankkia tulevaan kotiin jotain, mitä et ole aiemmin raaskinut ostaa tai et ole saanut miestä puhuttua ympäri. Olen jo rakennusprojektin alusta alkaen pohtinut keittiöhana valintaamme. Valitsimme talopaketin yhteydessä Oraksen Safira 1039 keittiöhanan, joka on ihan siisti perus keittiöhana kaarevalla juoksuputkella. Hanassa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta musta keittiöhana on houkuttanut ajatuksena jo pitkään. Nyt, kun keittiökalusteet on asennettu paikoilleen on ajatus mustasta keittiönhanasta pyörinyt mielessä taukoamatta. Tarkastin aiemmasta keittiönhanaa koskevasta postauksesta, että olen jo 4.11.2017 kirjoittanut blogiin seuraavasti: "Pohdinnassa on ollut myös muutama musta keittiöhana, joka olisi samaa sävyä, kuin tuleva Blancon musta keittiöaltaamme. Jää nähtäväksi tullaanko keittiön hana jossain kohtaa vaihtamaan tyylikkäämpään vaihtoehtoon, vai muistanko enää edes koko asiaa, kun hana on asennettu paikoilleen."


Tapwell rin984 mattamusta keittiöhana, musta keittiöhana, Tapwell keittiöhana, tyylikäs keittiöhana
Tapwell rin984 mattamusta keittiöhana
Kuva: Tapwell.fi

No, muistanhan minä! Ja mustia hanoja on taas viime aikoina tullut selattua netin syövereistä yllin kyllin. Yksi on ylitse muiden, nimittäin linjakas kulmikkaalla juoksuputkella varustettu mattamusta Tapwell rin984ms keittiöhana. Hana on varustettu myös astianpesukone venttiilillä. Olen mielessäni jo päätöksen tehnyt, että hana tullaan vaihtamaan tähän kyseiseen ihanuuteen, vaikka en Mikkoa ole oikein saanut lämpeämään ajatukselle, koska aiemmin päätetty hana on kuulemma ihan riittävä hänen mielestään. Ja onhan se, mutta....  Mikä hieno sattuma, että syntymäpäiväni osuu juuri tähän ajankohtaan ja Mikko sai lahjatoivetta kysellessään selkeän vastauksen kysymykseensä. Haluan syntymäpäivälahjaksi Tapwellin mustan keittiöhanan. Perusteluiksikin vielä kerroin sen olevan todella järkevä ja käytännöllinen lahja, sillä se tulee varmasti käyttöön ja on ihasteltavissakin päivittäin :D Ja onhan keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa, joten olohuoneen suunnastakin katsellessa näyttää varmasti hyvältä keittiössä.


Sain toiveeni läpi ja tilaus laitettiin menemään Opdeco Shopin kautta! Opdeco on pääkaupunkiseudulla toimiva kalustetoimittaja, joka on avannut vuoden alusta myös verkkokaupan, josta hanan bongasin kilpailukykyiseen hintaan. Syntymäpäivälahjaani ei tarvinnut kauaa odotella, sillä hana saapui heti seuraavana päivänä tilauksesta. Hyvä palvelu ja nopea toimitus, suosittelen!



Hay hee lounge nojatuoli
Kuva: Finnish design shop
Käytin syntymäpäivääni syynä hankkia itse tulevaan kotiimme myös haaveissa olleen valkoisen Hay Hee lounge nojatuolin. Jännä sinänsä, sillä aiemmin en ole kiinnittänyt sen enempää huomiota tai kokenut tarvetta kyseiselle tuolille, mutta rakennusprojektin aikana monia sisustusblogeja ja sivustoja selatessa tämä on osunut silmään kerta toisensa jälkeen. Jokin tässä tuolissa viehättää, ehkä yksinkertainen ulkomuoto. Sopii hyvin tällaiselle yksinkertaiselle ihmiselle... Tanskalaisen Hee Wellingin suunnittelemasta Hee-tuolisarjasta löytyy myös samaa sarjaa olevat baarijakkarat, jotka sopisivat hyvin keittiön saarekkeeseemme. Näiden osalta täytyy jatkaa toistaiseksi haaveilua ja odottaa seuraavaa syntymäpäivää, tai kirjoittaa joululahjatoiveeksi sitten joulupukille loppuvuodesta ;)



Hyvää viikon päästä olevaa syntymäpäivää siis minulle :D
 
 
 

 
 

6 kommenttia:

  1. Onnea! Ei pöllömpi syntymäpäivälahja! Tuleepahan varmasti käyttöön eikä jää kaapin perukoille pölyyntymään :)

    Nuo Hayn tuolit on ihania! <3 Tuota loungea olen itsekin kuolannut ja keittiöönkin tarvittaisiin baarijakkarat. Hitsi kun minun synttärit on vasta lokakuussa ;D

    T.Anni-Maaria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :) Nämä synttärit ajoittuu tosiaan oikeinkin hyvään saumaan rakentamista ajatellen ja haave mustasta keittiöhanasta toteutui!

      Tilaamani Hayn tuolin pitäisi saapua alkavalla viikolla ja odottelen pakettia jo kuumeisesti saapuvaksi. Veikkaan, että sen jälkeen haluan ainakin tilata myös ne Hayn baarijakkarat keittiön saarekkeeseen.

      Sun täytyy selkeästi pyytää etukäteis synttärilahjaa ;)

      Poista
  2. Hieno hana! Tuota olen itsekin pohdiskellut uuteen keittiöön :)
    Hay lounge meiltä jo löytyykin ja nimenomaan tuo valkoinen. On kyllä mukavan kevyen näköinen ja talvella kiva lampaantaljan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse tykkään myös kovasti hanasta ja pari päivää sitten saapuneesta Hay loungesta. Vielä pari viikkoa pitää odotella, että saadaan hana paikoilleen :)

      Poista
  3. Tuo musta hana on kyllä nätti! Ihana katsoa ja saada ideoita eri vaiheessa olevista raksoista, oma on vielä kaukana sisustuskohdasta. 😊👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt kun hana on saapunut niin olen entistä iloisempi sen tilaamisesta. Niin tyylikäs ja noh musta :D Kannatti tilata!

      Tsemppiä teille rakentamiseen, kyllä se sisustusvaihekin sieltä vielä tulee :)

      Poista

Hienoa että löysit blogiini. Toivottavasti viihdyit! Olisi mukava jos jättäisit kommenttia vierailustasi.