perjantai 12. tammikuuta 2018

Rauhallista vai villiä Vallilaa?

Olen kovasti odottanut, että tulevan kotimme huoneet alkavat hahmottua ja jokaisen huoneen näkee juuri sellaisena ja sen kokoisena, kuin ne tulevat olemaan. Viimein huoneet ovat hahmottuneet ja nyt on hieman helpompi alkaa pohtimaan lopullisia sisustusratkaisuja ja materiaaleja, kun ei tarvitse olla pelkän mielikuvituksen varassa. En ole koskaan pitänyt kovin kirkkaista väreistä tai isoista värikkäistä kuvioista, ennemmin olen suosinut neutraaleja vaihtoehtoja kuten valkoista, harmaata, mustaa ja niiden eri sävyjä. Näihin on ollut sitten helppo yhdistää sisustuksessa muita värejä. Taloprojektin myötä on tullut selattua useita tunteja etenkin Pinterestiä ja liityttyä Facebookin moniin erilaisiin sisustusryhmiin. Olen tällä hetkellä suorastaan hieman hämmentynyt, koska olen alkanut pitämään muun muassa vaaleasta koivun väristä esimerkiksi keittiön tasoissa sekä turkoosista pieninä määrinä esimerkiksi sisustustyynyissä tai lattiamaton kuvioissa. Aiemmin en olisi koskaan osannut ajatella edes harkitsevani jotain vastaavaa kotiimme. En tiedä onko tämä tunti tolkulla sisustusryhmien selailusta aiheutuvaa vai joku hetkellinen hurahtaminen? 

Vallilan valikoima, Vallila, Vallilan tuotteet, Vallilan tuotteita
Vallilassa riittää valinnanvaraa


Hämmennystä on myös herättänyt Vallilan tuotteet, joihin törmäsin Netrauta.fi verkkorautakaupassa tehdessäni ostoksia tulevaan kotiimme. Vallilan tuotteet olen aina mieltänyt isoja kuvioita täynnä oleviksi verhoiksi, paljon eri värejä sisältäviksi tapeteiksi tai jollain muulla tapaa omaan makuuni liian räiskyviksi ja katseenkääntäviksi. Ei ole kyse siitä, ettenkö pitäisi kuoseja kauniina tai pitäisi niistä, en vain ole kokenut niitä omakseni oman kodin sisustuksessa. Huomasin kuitenkin ilokseni, että Vallilalta löytyy paljon myös hillitymmällä värityksellä ja kuvioinnilla olevia tuotteita, jotka miellyttivät silmääni ja hurahdinkin Vallilan tuotteita tutkimaan pidemmäksi aikaa. Löysin muutamia potentiaalisia vaihtoehtoja Netraudan valikoimaa tutkiessani ja kävinkin vielä kaupungilla käydessäni tutustumassa tarkemmin kyseisiin tuotteisiin, jotta tiedän varmasti, mitä olen tilaamassa. En ole enää ollenkaan pois sulkenut, ettei meidän tulevaan kotiimme voisi hyvinkin tulla Vallilaa esimerkiksi tapetin, verhojen tai vaikkapa lattiamaton muodossa. Ennakkoajatukseni Vallilasta on siis kumottu totaalisesti.Vallilan Memory tapetti, Memory tapettimallisto, Vallilan tapetit, Vallila tapetti
Vallila Memory

Vallilan monipuolisesta tapettivalikoimasta ensimmäisenä pisti silmääni (vai pitäisikö paremminkin sanoa, että kimalteli silmiini) Memory niminen kuviotapetti, jota oli esillä harmaana ja vaaleana. Tapetissa oli näyttävä kuvio, johon mukavan lisän tuo pienempien kuvioiden kimalle. Olen kuumeisesti pohtinut mihin huoneeseen tämä tapetti meillä sopisi parhaiten. Vallilan tapetit ovat suomalaista tuotantoa ja paperitapetteja paremmin kestäviä kuitutapetteja, jotka kestävät myös kostealla pyyhkimistä.
Vallila Latu sisustustyyny, Vallilan Latu kuosi, Vallila Latu verho
Vallila Latu

Tykästyin myös mustavalkoiseen Vallilan Latu tyynynpäälliseen ja verhokankaaseen, jossa hiihtolatu näkyy menevän lumisen metsän siimekseen. Voisin hyvin kuvitella tällä kuosilla olevat sisustustyynyt joulun tai talven ajaksi meidän sohvalle talven tuntua luomaan. Tämä talvi on ollut niin vähäluminen, että tilannetta koittaa paikata jo verhokankailla ja sisustustyynyilläkin, jotta lumista maisemaa pääsisi ihastelemaan edes niiden välityksellä, kun ikkunasta ulos katsominen ei paljon auta.

Vallilan petivaatteissa minua miellyttää kovasti Lapintaika nimiset pussilakanasetit, näistä en valitettavasti huomannut napata kuvaa. Voisin hyvin kuvitella, kuinka lauantai-illalla saunan jälkeen olisi mukava kaivautua puhtaisiin lakanoihin ja sulkea silmänsä kuvitellen olevansa pussilakanaan taltioidussa kauniissa lapin maisemassa. Vesi liplattaa ja joutsenet uiskentelevat kaikessa rauhassa järvessä.

Haluan, että tuleva kotimme on paikka, jossa viihtyy ja tuntee olonsa kotoisaksi, paikka jossa voi viettää aikaa, eikä käydä vain kääntymässä. Odotan hetkeä, jolloin voin levätä sohvalla kääriytyen lämpimään vilttiin ilman kiireitä tai velvoitteita ja nauttia uudesta kodistamme katsellen takkatulta, kauniita huolella valittuja materiaaleja ja sisustukseen sopivia yksityiskohtia. Tällä hetkellä voin vain haaveilla tuosta hetkestä ja jatkaa rakentamisen myötä entistä enemmän tutuksi tullutta netti shoppailua päästäksemme kohti päämäärää. 


Netraudan Vallila tuotteet ovat tällä hetkellä alennuksessa ja taidan itsekin laittaa tilausta menemään, joten kannattaa ihmeessä kurkata, mikäli olet Vallilaa vailla!Yhteistyössä Bygghemma

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos kovasti vinkistä Netraudan Vallila-tuotteisiin, menin heti tilailemaan! :)

    VastaaPoista